Bröllopsjobb

Brud Noor

"Desirée var helt fantastisk och jag kände mig trygg från början till slut. Hon svarade på alla mina frågor och lyssnade på alla mina önskemål. Resultatet blev precis vad jag hade önskat, och mer därtill. Jag kände mig så obeskrivligt vacker! Både sminket och håret höll hela dagen och kvällen".

(Foto: Anette Bruzan - www.anettebruzan.com

Brud Hanna

”Tack finaste Desirée för att du kom och tog så väl hand om mig, min tärna och min dotter på min bröllopsdag! Med ditt lugn och din säkra hand kände vi oss alla så trygga och så fina! Jag fick så mycket komplimanger och min dotter (5 år) ville aldrig tvätta ur lockarna. Viktigast av allt (förutom att vi blev så snygga) var att allt satt som berget hela kvällen utan touch up!”

(Foto: Anna Ejemo - www.annaejemo.se)

Brud Lovisa

”Är väldigt glad att jag hittade just Desirée inför vårt bröllop. Hon lyssnade verkligen på mina önskemål kring makeup och hår men kom också med egna inspirerande idéer. Kändes väldigt bra att ha just henne hos oss denna bröllopsmorgon och hon hjälpte också till med massa saker runt omkring. Ser fram emot att låta Desirée fixa mitt smink och hår igen inför framtida fester.”

(Foto: Carl Schnell)

Brud Jasmine

"Vi upplevde Desirée väldigt proffsig och erfaren. Det var väldigt skönt att ha ett förberedelse-samtal innan den stora dagen. Det kändes tryggt att bli stylad av Desirée och jag blev supernöjd med resultatet. Fick många komplimanger för både hår och makeup hela kvällen! Kan varmt rekommendera henne!"

(Foto: Cecilia Pihl)

Brud Amanda

"Jag är så så tacksam för att du Desirée var med mig från början av min bröllopsdag för att hjälpa mig och mina tärnor. Du bidrog till en sådan harmonisk och lugn stämning som blev så viktig för mig för att inte svimma av nerver. Du var också så professionell och framför allt duktig! Jag har nog aldrig känt mig så vacker som den dagen, du gjorde verkligen ett fantastiskt jobb för mig men också för mina två tärnor och jag är så glad att jag kom i kontakt med dig."

(Foto: Anna Hellgren, https://sv.helloalora.com)

Brud Emma

"Desirée, du var helt fantastisk, professionell, noggrann och så lätt att prata med. Det var väldigt tryggt att ha dig vid min sida under min stora dag. Är så glad att jag valde dig som min makeup och stylist. Det var ett stort plus i kanten att du kunde komma till mig. Du prickade in precis det jag ville ha och fick mig att känna mig så otroligt vacker. Du överträffade verkligen mina förväntningar. Jag skulle varmt rekommendera Desirée till dig som går i bröllopstankar. Du kommer bli supernöjd! Tusen tack Desirée!"

Brud Frida

"Stort tack Desirée för att just Du gjorde mig så fin på vår stora dag! Från första stund hade du en trygg, professionell och härlig utstrålning. Jag skulle varmt rekommendera Desirée till dig som går i bröllopstankar. Jag blev jättenöjd och kände mig väldigt fin. Tusen tack!"

(Foto: Jan Gleisner)

Brud Emma

"Desirée var helt fantastisk från början till slut - professionell, lyhörd, noggrann och med ett öga för helheten. Det var väldigt tryggt att ha Desirée vid min sida under dagen, hon fick mig att känna mig så otroligt vacker. Jag kan varmt rekommendera Desirée.”

(Foto: www.sofiawahlby.com)

Brud Ebba

”Jag är fantastiskt nöjd med Desirée. Jag är superglad över att jag anlitade henne till mitt bröllop. Jag fick precis det jag frågade efter, både när det gällde hår och makeup. Hon hade ett professionellt bemötande, och ett stort plus i kanten var också att hon kom hem till mig och fixade mitt hår och min makeup.”

Brud Emelie

”Eftersom vårt bröllop skulle ske på en liten ort var det viktigt för mig att en makeupartist kunde resa med oss på den stora dagen, sam att personen både kunde göra hår och smink. Genom sökningar på nätet fick jag tips om Desirée, och direkt när vi träffades förstod jag att jag hittat rätt. Desirée är en lugn och förtroendeingivande person. Hon kan sin sak och hon kom med ovärderliga tips inför bröllopsdagen. Framförallt såg hon till att jag såg ut som en drottning. Både hår och smink överträffade mina förväntningar. Jag har aldrig känt mig så vacker någonsin. Jag rekommenderar verkligen kommande brudar att anlita Desirée. På bröllopsdagen får ingenting gå fel, och då är Desirée helt rätt person.”

(Foto: www.birgitwalsh.com)

Brud Frida

”Desirée lade ordagrant grunden för min bröllopsdag. Redan vid vårt första inledande möte fick hon snabbt en känsla för vilken stil jag önskade både på hår och makeup. Hon var noggrann med helheten och att stilen skulle matcha klänningen såväl som temat på bröllopet och miljön. Hon tog hänsyn till min hårkvalité, min hudtyp och var oerhört lyhörd under hela arbetsprocessen. Tiden gick snabbt på bröllopsdagen. Desirée var rutinerad och höll hela tiden ett öga på klockan - jag och mina tärnor kunde därmed luta oss tillbaka och njuta av dagen tillsammans med Champagne och härlig färsk frukt. Jag har aldrig känt mig så vacker! Jag kan verkligen rekommendera Desirée.”

(Foto: Karolina Ehrenpil)

Brud Madeleine

”Stort tack Desirée för att du fixade mitt hår och min makeup på vår bröllopsdag. Du prickade in precis hur jag ville ha det. Lagom mycket makeup för att jag skulle känna mig som en prinsessa, men ändå känna igen mig själv. Håret blev också perfekt. Du överträffade verkligen mina förväntningar! Tack!”

(Foto: Amanda Lundin och Micke Tibblin)

Brud Louise

”Stort tack för hjälpen med frisyren på min Bröllopsdag Desirée. Jag blev så nöjd och kände mig jättefin!”

(Foto: Peter Ahlbin, Ahlbins Foto & Reklam)

Brud Linn

”Är så glad att Desirée fixade mitt hår och min makeup på vår stora dag. Hon förstod precis hur jag ville ha det, och så var hon också väldigt gullig och trevlig. Hon hjälpte mig med allt från hår och makeup till påklädning, och till och med med champagnen! Tack Desirée för hjälpen, och också för att du förgyllde vår dag.”

(Foto: Ida Melin)

Brud Karin

”Att planera sitt bröllop på 70 mils avstånd var både spännande och en riktig utmaning. Med Desirées hjälp var det dock aldrig några problem. Allt gick så lätt och smidigt och på bröllopsdagen kände jag mig mycket väl omhändertagen. Jag blev så nöjd och kände mig som en riktigt fin Vinterbrud. Precis så som jag önskat. Vår Bröllopsdag blir ett minne för livet.”

(Foto: Peter Ahlbin, Ahlbins Foto & Reklam)

Brud Helena

”Tack Desirée för en härlig start på min bröllopsdag. Du gjorde ett fantastiskt jobb och allt blev alldeles perfekt. Jag fick mycket beröm och jag kände mig precis så vacker som en brud ska. Återigen stort Tack!”

(Foto: Oscar Hökerberg)

Brud Åsa

”Vår dag var helt underbar på alla sätt. Jag är så glad och tacksam för att du hjälpte mig och gjorde mig så himla fin. Jag hade en bild och du lyckades matcha den helt fullt ut. Jag kände mig som en prinsessa och känslan var fantastisk. Tusen TACK Desirée!”

(Foto: Ludvig Lindqvist)

Brud Carina

”Jag vill tacka dig så mycket för all hjälp Desirée. Vi kände oss jättenöjda med vår dag och din hjälp. Du fick mig att känna mig lugn, trygg och väl omhändertagen.”

(Foto: Peter Ahlbin, Ahlbins Foto & Reklam)


Boka mig inför ditt kommande Bröllop 

Ska du gifta dig?
Då är du varmt välkommen att boka mig som din personliga
Makeup artist & Hårstylist.


Ett brinnande intresse för Makeup, Hår & Bröllop

Med ett brinnande intresse för makeup, hår och bröllop – har jag valt mitt yrke – Makeup artist & Hårstylist.
Bröllop för mig är romantiskt, vackert och känslofyllt.
Att få vara en del av människors bästa dag i livet är så otroligt häftigt. Med min stora passion för bröllop, gör jag allt för att din Stora dag ska bli så minnesvärd och fin som möjligt. 
Jag applicerar mina kunskaper och erfarenheter till dina önskemål, allt för att uppnå det allra bästa resultatet.

Mina kunder inspirerar mig

Att skapa en vacker brudmakeup och romantisk bruduppsättning, på en fantastisk kvinna, gör mig lycklig.
Det är ett jobb som jag drömt om ända sedan jag var liten. 
Mina kunder och mitt arbete inspirerar mig och bidrar till att jag fortsätter utveckla min yrkeskunskap inom Makeup & Hårstyling.

Du är trygg i mina händer

Med mig kan du känna dig trygg. Jag ser till att din bröllopsmakeup och bröllopsfrisyr matchar både din personlighet och dina önskemål. Med ett brinnande intresse för yrket, vill jag göra dig hundra procent nöjd.

Vill du boka brudmakeup och bruduppsättning i Uppsala eller Stockholm är du varmt välkommen att kontakta mig för planering och konsultation.
Med mig blir din dag extra bekväm och rofylld!