Bröllopsjobb

Brud Amanda

"Jag är så så tacksam för att du Desirée var med mig från början av min bröllopsdag för att hjälpa mig och mina tärnor. Du bidrog till en sådan harmonisk och lugn stämning som blev så viktig för mig för att inte svimma av nerver. Du var också så professionell och framför allt duktig! Jag har nog aldrig känt mig så vacker som den dagen, du gjorde verkligen ett fantastiskt jobb för mig men också för mina två tärnor och jag är så glad att jag kom i kontakt med dig."

(Foto: Anna Hellgren, https://sv.helloalora.com)

Brud Emma

"Desirée, du var helt fantastisk, professionell, noggrann och så lätt att prata med. Det var väldigt tryggt att ha dig vid min sida under min stora dag. Är så glad att jag valde dig som min makeup och stylist. Det var ett stort plus i kanten att du kunde komma till mig. Du prickade in precis det jag ville ha och fick mig att känna mig så otroligt vacker. Du överträffade verkligen mina förväntningar. Jag skulle varmt rekommendera Desirée till dig som går i bröllopstankar. Du kommer bli supernöjd! Tusen tack Desirée!"

Brud Frida

"Stort tack Desirée för att just Du gjorde mig så fin på vår stora dag! Från första stund hade du en trygg, professionell och härlig utstrålning. Jag skulle varmt rekommendera Desirée till dig som går i bröllopstankar. Jag blev jättenöjd och kände mig väldigt fin. Tusen tack!"

(Foto: Jan Gleisner)

Brud Emma

"Desirée var helt fantastisk från början till slut - professionell, lyhörd, noggrann och med ett öga för helheten. Det var väldigt tryggt att ha Desirée vid min sida under dagen, hon fick mig att känna mig så otroligt vacker. Jag kan varmt rekommendera Desirée.”

(Foto: www.sofiawahlby.com)

Brud Ebba

”Jag är fantastiskt nöjd med Desirée. Jag är superglad över att jag anlitade henne till mitt bröllop. Jag fick precis det jag frågade efter, både när det gällde hår och makeup. Hon hade ett professionellt bemötande, och ett stort plus i kanten var också att hon kom hem till mig och fixade mitt hår och min makeup.”

Brud Sara

”Tusen tack för ett superbra jobb. Du träffade mitt i prick både med hår och makeup. Allt blev precis som jag hade föreställt mig. Både hår och makeup höll perfekt hela kvällen och natten, trots tårar och vild dans. Återigen tack för trevliga samtal och en fin start på min bröllopsdag.”

(Foto: Matilda Hildingsson)

Brud Emelie

”Eftersom vårt bröllop skulle ske på en liten ort var det viktigt för mig att en makeupartist kunde resa med oss på den stora dagen, sam att personen både kunde göra hår och smink. Genom sökningar på nätet fick jag tips om Desirée, och direkt när vi träffades förstod jag att jag hittat rätt. Desirée är en lugn och förtroendeingivande person. Hon kan sin sak och hon kom med ovärderliga tips inför bröllopsdagen. Framförallt såg hon till att jag såg ut som en drottning. Både hår och smink överträffade mina förväntningar. Jag har aldrig känt mig så vacker någonsin. Jag rekommenderar verkligen kommande brudar att anlita Desirée. På bröllopsdagen får ingenting gå fel, och då är Desirée helt rätt person.”

(Foto: www.birgitwalsh.com)

Brud Frida

”Desirée lade ordagrant grunden för min bröllopsdag. Redan vid vårt första inledande möte fick hon snabbt en känsla för vilken stil jag önskade både på hår och makeup. Hon var noggrann med helheten och att stilen skulle matcha klänningen såväl som temat på bröllopet och miljön. Hon tog hänsyn till min hårkvalité, min hudtyp och var oerhört lyhörd under hela arbetsprocessen. Tiden gick snabbt på bröllopsdagen. Desirée var rutinerad och höll hela tiden ett öga på klockan - jag och mina tärnor kunde därmed luta oss tillbaka och njuta av dagen tillsammans med Champagne och härlig färsk frukt. Jag har aldrig känt mig så vacker! Jag kan verkligen rekommendera Desirée.”

(Foto: Karolina Ehrenpil)

Brud Madeleine

”Stort tack Desirée för att du fixade mitt hår och min makeup på vår bröllopsdag. Du prickade in precis hur jag ville ha det. Lagom mycket makeup för att jag skulle känna mig som en prinsessa, men ändå känna igen mig själv. Håret blev också perfekt. Du överträffade verkligen mina förväntningar! Tack!”

(Foto: Amanda Lundin och Micke Tibblin)

Brud Mikaela

”Desirée träffade mitt i prick när hon fixade min makeup och mitt hår. Jag kände mig kanonfin! Vi hade en mycket öppen dialog kring stylingen, och diskuterade hur jag ville ha det och om allt kändes bra. Tyckte även att det var trevligt och avslappnat att ha Desirée hemma hos oss under förmiddagen denna stora dag, när jag och mina tärnor gjorde oss redo för vigseln. Kan varmt rekommendera Desirée till alla som vill känna sig vacker för en Dag!”

Brud Louise

”Jag vill tacka dig så mycket Desirée för den fina makeupen som du gjorde på mig på min bröllopsdag. Jag kände mig så fin under hela dagen och kvällen. Fick mycket beröm! Tack för att du ville vara med och göra vår dag fantastisk. Kommer verkligen rekommendera dig.”

Brud Elin

”Fick jättemånga kommentarer om mitt hår att det var så otroligt vackert. Kände mig verkligen vacker! Tusen tack för allt du gjorde den här dagen.”

(Foto: Patrik Davidsson, www.lightningdesign.se)

Brud Michaela

”Både jag och min tärna blev så nöjda med både hår och makeup. Trots värmeböljan höll sig allt perfekt ända in på småtimmarna. Ett extra tack också för allt stöd jag fick när vi insåg att jag fått fel klänning. Utan dig hade jag inte klarat av lugnet och att njuta av vår stora dag. Jag och min tärna ger bästa rekommendationerna, och återigen stort TACK!”

(Foto: Emil Malmsten, www.luxaput.se)

Brud Louise

”Stort tack för hjälpen med frisyren på min Bröllopsdag Desirée. Jag blev så nöjd och kände mig jättefin!”

(Foto: Peter Ahlbin, Ahlbins Foto & Reklam)

Brud Linn

”Är så glad att Desirée fixade mitt hår och min makeup på vår stora dag. Hon förstod precis hur jag ville ha det, och så var hon också väldigt gullig och trevlig. Hon hjälpte mig med allt från hår och makeup till påklädning, och till och med med champagnen! Tack Desirée för hjälpen, och också för att du förgyllde vår dag.”

(Foto: Ida Melin)

Brud Ann-Charlotte

Tack Desirée för all hjälp på vår Bröllopsdag. Alla tyckte att jag var så fin och jag blev supernöjd.”

(Foto: Markus Malmström)

Brud Karin

”Att planera sitt bröllop på 70 mils avstånd var både spännande och en riktig utmaning. Med Desirées hjälp var det dock aldrig några problem. Allt gick så lätt och smidigt och på bröllopsdagen kände jag mig mycket väl omhändertagen. Jag blev så nöjd och kände mig som en riktigt fin Vinterbrud. Precis så som jag önskat. Vår Bröllopsdag blir ett minne för livet.”

(Foto: Peter Ahlbin, Ahlbins Foto & Reklam)

Brud Helena

”Tack Desirée för en härlig start på min bröllopsdag. Du gjorde ett fantastiskt jobb och allt blev alldeles perfekt. Jag fick mycket beröm och jag kände mig precis så vacker som en brud ska. Återigen stort Tack!”

(Foto: Oscar Hökerberg)

Brud Erika

”Tusen tack Desirée för all din hjälp på min Bröllopsdag! Jag blev otroligt nöjd med både hår och smink. Det blev precis som jag ville och det höll dessutom otroligt bra. Du var också väldigt proffsig med förberedelser, såsom snabba svar via mail, planering med tider osv. Och så självklart själva slutresultatet. En riktig fullträff!”

(Foto: Leif Andersson, Ewa Wernlid)

Brud Melanie

”När Desirée anlände på morgonen på min bröllopsdag var saker och ting extremt hektiskt. Hennes professionalism var bara helt fantastisk - hon gjorde min dag perfekt! Jag var mer än nöjd med Desirées arbete både gällande makeup och hår. Jag vill varmt rekommendera henne till vänner, familj och alla som letar efter en professionell Makeupartist & Hårstylist.”

(Foto: Timea Hedlund, Bild & Budskap)

Brud Lotta

”Stort TACK Desirée för ett fantastiskt jobb med mitt hår och min makeup. Jag blev verkligen supernöjd. Släkt och vänner sa flera gångar att jag var så fin och att du verkligen hittat mig och min stil. Dessutom är du trevlig, lugn och lätt att vara med. Du gjorde helt enkelt en riktigt bra och mysig start på min Bröllopsdag.”

(Foto: Jonas Axelsson, Jonaldi)

Brud Sara

”En fantastisk start på en fantastisk dag! Desirée är väldigt tillmötesgående och lyhörd. När jag kom hem till henne med kläder och dekorationer till håret, kom vi fram till att frisyren vi tidigare bestämt inte alls passade. Desirée kom då snabbt på en frisyr som skulle passa bättre till min klänning. Slutresultatet blev helt fantastiskt och jag kände mig som en prinsessa.”

(Foto: Louise Kjellman)

Brud Åsa

”Vår dag var helt underbar på alla sätt. Jag är så glad och tacksam för att du hjälpte mig och gjorde mig så himla fin. Jag hade en bild och du lyckades matcha den helt fullt ut. Jag kände mig som en prinsessa och känslan var fantastisk. Tusen TACK Desirée!”

(Foto: Ludvig Lindqvist)

Brud Carina

”Jag vill tacka dig så mycket för all hjälp Desirée. Vi kände oss jättenöjda med vår dag och din hjälp. Du fick mig att känna mig lugn, trygg och väl omhändertagen.”

(Foto: Peter Ahlbin, Ahlbins Foto & Reklam)


Brud Charlotte

”När vi gifte oss på Koh Lanta i Thailand, hjälpte Desirée mig att bli så fin som jag aldrig varit förr. Hon snappade direkt upp vilken stil jag var ute efter, vilket gjorde att jag kände mig avslappnad och trygg i hennes händer. Hon var professionell och duktig. Jag vill varmt rekommendera hennes tjänster”.

Brud Veronica

”Tack Desirée för en otroligt härlig start på min bröllopsdag! Du tog verkligen hand om mig och du hade ett stort personligt engagemang som gjorde Min dag speciell. Det märktes också att du hade tänkt mycket innan och jobbat med hur du skulle styla mig. Det gjorde att jag kände mig trygg i dina händer. Jag kände mig otroligt snygg och du visade också hur nöjd du var med ditt resultat.”

(Foto: Timea Hedlund, Bild & Budskap)

Brud Gabriella

”Fick en bra start på dagen hos Desirée. Hon pysslade om mig och jag kände mig trygg. Blev så nöjd med mitt resultat. Kände mig som en filmstjärna hel dagen och kvällen.”

(Foto: Joakim Haylan)

Brud Lollo

”Desirée gjorde min dag helt fantastisk. Hon var välplanerad och lugn från första till sista stund. Hon lyssnade och tog till sig mina önskemål, samt gjorde en look utifrån min egen personlighet. Skulle jag (mot all förmodan) gifta mig igen skulle jag utan tvekan anlita Desirée. TACK!

Brud Helena

”Desirées personliga engagemang och kreativitet gav mig tryggheten att kunna njuta fullt ut på min Bröllopsdag. Jag kände mig alltid varmt omhändertagen av henne och var heller aldrig nervös över hur resultatet skulle bli. Hon skapade en stor trygghet från första samtalet.”

(Foto: Peter Ahlbin, Ahlbins Foto & Reklam)

Boka mig inför ditt kommande Bröllop 

Ska du gifta dig?
Då är du varmt välkommen att boka mig som din personliga
Makeup artist & Hårstylist.


Ett brinnande intresse för Makeup, Hår & Bröllop

Med ett brinnande intresse för makeup, hår och bröllop – har jag valt mitt yrke – Makeup artist & Hårstylist.
Bröllop för mig är romantiskt, vackert och känslofyllt.
Att få vara en del av människors bästa dag i livet är så otroligt häftigt. Med min stora passion för bröllop, gör jag allt för att din Stora dag ska bli så minnesvärd och fin som möjligt. 
Jag applicerar mina kunskaper och erfarenheter till dina önskemål, allt för att uppnå det allra bästa resultatet.

Mina kunder inspirerar mig

Att skapa en vacker brudmakeup och romantisk bruduppsättning, på en fantastisk kvinna, gör mig lycklig.
Det är ett jobb som jag drömt om ända sedan jag var liten. 
Mina kunder och mitt arbete inspirerar mig och bidrar till att jag fortsätter utveckla min yrkeskunskap inom Makeup & Hårstyling.

Du är trygg i mina händer

Med mig kan du känna dig trygg. Jag ser till att din bröllopsmakeup och bröllopsfrisyr matchar både din personlighet och dina önskemål. Med ett brinnande intresse för yrket, vill jag göra dig hundra procent nöjd.

Vill du boka brudmakeup och bruduppsättning i Uppsala eller Stockholm är du varmt välkommen att kontakta mig för planering och konsultation.
Med mig blir din dag extra bekväm och rofylld!